O NAMA

Lion Pack Group d.o.o je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja hromokartonske i kaširane komercijalne ambalaže.

2000. godine definisali smo svoj poslovni san i od tada idemo sigurnim putem ostvarenja, vođeni optimizmom, ambicijom, stalnim usavršavanjem i odgovornošću. Veoma brzo, zanatska radionica prerasla je u odlično opremljenu, kvalitetnu štampariju koja može da zadovolji najkompleksnije zahteve svakog tržišta. Proizvodni pogon, magacinski prostor i upravna zgrada LP Group nalaze se u Velikoj Gredi, odakle uspešno poslujemo sve do danas.

Iskustvo, tradicija i želja da idemo u korak sa svetskim trendovima, kako u tehnologiji tako i u menadžmentu, garantuju kvalitet proizvoda i mogućnost da dostignemo standarde i najzahtevnijih klijenata.

Proizvedene količine i kapaciteti, godinama unazad svrstavaju nas u red vodećih proizvođača štampane i kaširane kartonske ambalaže na srpskom tržištu. Godišnje, preko 2400t kartona i oko 2.000.000m2 mikrovala pretvorimo u atraktivnu i funkcionalnu ambalažu. Svojim kvalitetom naši proizvodi podstiču prodaju i garantuju bezbedno očuvanje različitih vrsta artikala najčešće iz prehrambene industrije, čime nalaze svoje mesto i van granica naše zemlje. Tako smo i na regionalnom i na svetskom nivou postali poznat i respektabilan proizvođač širokog spektra komercijalnih pakovanja. Proizvodimo ambalažu za tržišta Srbije, Makedonije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Rusije, Albanije, Mađarske, Rumunije, Iraka, Bugarske, Švajcarske, Holandije, Slovenije, Nemačke, Izraela...

LP Group bavi se sledećim delatnostima:

  • ofset štampa – kvalitetan oblik štampe, predviđen za velike tiraže u kratkom vremenskom roku
  • komercijalna ambalaža
  • hromokartonska ambalaža - komercijalne kutije, displej kutije namenjene uglavnom prehrambenim proizvodima
  • kaširana ambalaža (laminat hromokartona i mikrovala koji doprinosi dodatnoj čvrstini)
  • futrovana ambalaža (kutije sa providnim prozorima, uglavnom od folije)
  • omotnice
  • reklamni materijal – flajeri, plakati, prospekti, fascikle, kalendari, kese
  • etikete – za tegle, kutije, flaše…
  • papirna galanterija

Kvalitet proizvoda jedan je od najbitnijih faktora kome posvećujemo posebnu pažnju. Kontrolu kvaliteta vršimo na svakoj stanici kroz koju proizvod prolazi, od pripreme, štampe, isecanja, lepljenja, do kaširanja i na kraju pre pakovanja i isporuke klijentima.

Svakodnevno ulaganje u stručnost i kvalifikaciju zaposlenih, modernizacija mašina, briga o lokalnoj zajednici i životnoj sredini u kojoj živimo i radimo, jesu poslovni principi uz koje konstantno beležimo rast proizvodnje, prodaje, a time i prihoda.

Inovativna rešenja uz strogi nadzor kvaliteta, poštovanje dogovorenih rokova i želja klijenata, čini našu kompaniju pouzdanim i dugoročnim poslovnim partnerom. Mnoge poznate kompanije i robne marke ukazale su nam svoje poverenje.