PROIZVODI

Reklamne kutije prodaju proizvod

Lion Pack Group d.o.o. u ponudi ima različite proizvode od hromokartona koji svojim kvalitetom i dizajnom mogu značajno istaći Vaš proizvod na policama. Nudimo Vam širok spektar komercijalne ambalaže od hromokartona, a moderno opremljen proizvodni pogon u koji smo instalirali najsavremenije moderne mašine i stručan i iskusan kadar garantuju da u kratkom vremenskom roku (u jednoj smeni) možemo proizvesti milionske tiraže poštujući najviše standarde kvaliteta.

Materijali koje koristimo u proizvodnji spadaju u red visokokvalitetnih kartona izrađenih od čiste celuloze. Služe za izradu raznih vrsta kartonskih kutija. To su premazani kartoni podesni za štampu u različitim štamparskim tehnikama i proizvode se u različitim gramaturama.

Iz ponude izdvajamo:

  • komercijalne kutije
  • displej kutije za izlaganje
  • kutije za gotova jela
  • podloške
  • tacne za kolače

Komercijalne kutije

Komercijalne kutije su vrsta ambalaže za pakovanje finalnih proizvoda. Kod komercijalnih kutija pored kvaliteta izrade, veoma je bitan i dizajn kutije jer su one najvidljiviji predstavnik, a samim tim i prodavac Vašeg proizvoda na policama prodavnica.

Idejno grafičko rešenje komercijalne kutije stoga je od velike važnosti i mi mu pristupamo sa posebnom pažnjom. U skladu sa tim Vam možemo ponuditi najidealnije rešenje po kome će Vaš proizvod biti uočen i prepoznatljiv na tržištu.

Displej kutije za izlaganje robe

Displej kutije za izlaganje robe su veoma koristan i popularan način reklamiranja a time i prodaje proizvoda. Imaju široku primenu i koriste se u supermarketima, prodavnicama, trafikama, benzinskim pumpama, apotekama i drugim prodajnim mestima.

Obično se postavljaju na strateškim mestima, uglavnom pored kasa. Displej kutije pored dizajna koji podstiče na kupovinu, sadrže i detalje o proizvodu. Time je kupcu omogućeno da se upozna sa proizvodom i njegovim karakteristikama čime se on od potencijalnog kupca pretvara u odlučnog kupca.

Kutije za gotova jela

Da bi se dobila kvalitetna kutija za gotovo jelo potrebno je da ima zaštitnu funkciju, transportnu funkciju i da komunicira sa krajnjim potrošačem. Naše kutije za gotovo jela izrađene su tako da štite proizvod od spoljašnjih uticaja i oštećenja, pogodne su za transport i skladištenje, i dizajnirane su tako da krajnjem korisniku nude kompletnu informaciju o proizvodu.

Dakle pored kvalitetnog, vernog i interesantnog dizajna, vodimo računa da bitni podaci (sastav proizvoda, način upotrebe, datum korišćenja) koji opredeljuju potrošača budu jasno i vidljivo istaknuti. U protivnom može se desiti da kupac odustane od proizvoda.

Podlošci

Podmetači ili podlošci od hromokartona mogu biti plastificirani i sa štampom, raznih oblika i veličina. Koriste se za različite namene; u picerijama (pica parče), poslastičarnicama (kolač šnit), kafićima (podmetači za čaše) i drugo.

Tacne za kolače

Tacne za kolače i torte različitih oblika i dimenzija su još jedan proizvod iz našeg asortimana ambalaže. Presvučene su aluminijumskom folijom, stabilne i elegantnog izgleda.